Vodafone sim only aanbiedingen vergelijk je hier

Kies uw provider


Vodafone

ben

KPN

tele2

telfort

TMobile

Sim only aanbiedingen Vodafone

Op deze pagina zie je alle lopende sim only aanbiedingen van Vodafone die er op dit moment zijn. Vodafone is één van de grootste en meest betrouwbare providers in de wereld. Met het hoofdkantoor in Maastricht en Amsterdam, is Vodafone de meest populaire telefoonaanbieder in Nederland.

Dit komt niet alleen door het feit dat Vodafone heel groot is en dus veel reclame maakt. Vodafone heeft immers veel aantrekkelijke voorwaarden. Zo kun je gratis je nummer behouden, je sim only abonnement tussentijds stopzetten (3 tot 9 maanden) en kun je 4 maanden voor je abonnement afloopt een volgend abonnement afsluiten. Daarnaast heeft Vodafone ook dikwijls erg aantrekkelijke sim only aanbiedingen. Deze sim only aanbiedingen zijn erg scherp geprijsd.

De bundels van de abonnementen van Vodafone zijn één maand geldig. Daarna betaal je de eerste minuut in zijn geheel, waarna de volgende minuten per seconde moeten worden afgerekend. Als je bundel bijna hebt verbruikt, krijg je van Vodafone een SMS dat je bundel bijna op is. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan, omdat Vodafone op tijd aangeeft wat de status van je bundel is.

Sim only en Vodafone

Vodafone heeft verschillende opties voor sim only abonnementen. Je hebt namelijk de Vodafone RED sim only, BEL+SMS+WEB sim only en Scherp sim only.
Met Red sim only kun je het 4G netwerk aan. Daarnaast is Red sim only ook de bundel die geschikt is voor mensen die veel internetten en bellen. Met de BEL+SMS+WEB sim only wordt dit al minder, waarna de Scherp sim only bundel geschikt is voor mensen die heel weinig bellen en internetten op hun telefoon. In het overzicht hierboven zie je de verschillende sim only abonnementen en de bijhorende sim only aanbiedingen.