sim only aanbiedingen van Ben

Kies uw provider


Vodafone

ben

KPN

tele2

telfort

TMobile

Sim only aanbiedingen Ben

Ben is een provider die erom bekend staat goedkoop én flexibel te zijn. In onze vergelijkingsonderzoeken komt Ben vaak als goedkoopste uit de bus. Bovendien is de flexibiliteit van Ben een extra voordeel voor de klant.

Als klant van Ben kun je namelijk iedere maand je abonnement aanpassen aan jouw bel- en internetgedrag. Zo kom je dus nooit vast te zitten in een abonnement dat niet bij je past. Heel handig, omdat het vooraf vaak moeilijk is te voorspellen hoeveel belminuten, smsjes en internetdata je gebruikt over 2 jaar. Bij Ben heb je dus altijd het abonnement dat het beste bij jou past!

Jouw sim only abonnement van Ben

Ben heeft vaak de beste sim only aanbiedingen van alle providers. Bijkomend voordeel is dat je bij Ben voor een sim only abonnement kunt kiezen dat je maandelijks kunt opzeggen.

De sim only abonnementen van Ben kun je precies aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Zowel het aantal belminuten als het verbruik van internetdata kun je instellen op jouw behoeften. Je  kunt hierbij kiezen tussen vier bundels: zuinig, soms, regelmatig en vaak. Bel je veel, maar gebruik je niet vaak internet? Dan kun je dus een combinatie maken van de belbundel “vaak” met de internetbundel “zuinig”. Op deze manier komt Ben zijn klanten tegemoet.

Ook bij sim only aanbiedingen toont Ben deze flexibiliteit. Bij sim only aanbiedingen van Ben krijg je tot zelfs 40% korting. Van deze korting kun je de volle 12 of 24 maanden profiteren. Iets wat bij andere providers vaak niet aan de orde is. Nadat de periode van jouw sim only aanbieding is afgelopen hanteert Ben wel weer het normale tarief. Ben heeft echter zo vaak sim only aanbiedingen, dat je tegen die tijd weer gebruik kunt maken van een andere aanbieding.